X
GO
  • KOLAŽ1

Osemenjevalni center Preska

Osemenjevalni center Preska je vodilni ponudnik semena domačih bikov, ter ponudnik elitnega uvoženega semena za osemenjevanje bikovskih mater in elitnih krav vseh pasem. Smo tudi največji ponudnik opreme za umetno osemenjevanje krav in koz.

Zadnje novice

Novice - OC preska - Aktualno - Živinoreja - sreda, 14. oktober 2020

Na Osemenjevalnem centru Preska zopet uvajamo ukrepe v skladu z navodili za preprečevanje širjenja ukužb z corona virusom.  DISTRIBUCIJA IN IZDAJA POTEKA NEMOTENO PO V NAPREJ DOLOČENEM RAZPOREDU, IZDAJA NA OSEMENJEVALNEM CENTRU JE MOŽNA OD PON. DO PET. OD 7 00 DO 13 00 IN OB UPOŠTEVANJU UKREPOV, NAVEDENIH V NADALJEVANJU.

Novice - OC preska - Aktualno - torek, 06. oktober 2020

Na voljo je NOVI Katalog bikov 2021 za seme slovenskih bikov. Kot prejšnja leta je tiskana verzija enotna, na naši spletni strani pa si lahko ločeno ogledate seme bikov z OC Preska in lisastih bikov z OC Ptuj in OC Murska Sobota.

     

Novice - OC preska - Aktualno - Živinoreja - četrtek, 02. april 2020

V priponki vam posredujemo dopis Veterinarske zbornice glede osemenjevanja plemenic, ki se zopet izvaja, vendar pod strogimi preventivnimi ukrepi, kot so opisani v dopisu.

Dopis Veterinarske zbornice

Veliko uspeha in ostanite zdravi

Janez Kunc, Vodja OC Preska

12345678910>>

Koristne informacije

Nova spletna stran

Z nestrpnostjo smo čakali prenovitev naših spletnih strani, ki ne samo, da so po videzu lepše ampak je tudi nova platforma omogoča veliko novih možnosti. med njimi tudi sedaj ponudba semena lisastih bikov.

Trudimo se, da bi naše spletne strani bile v vsakem trenutku posodobljene in izkazovale dejansko ponudbo. Nekaj časa bodo še težave, predvsem pri dejanski ponudbi semena domačih in uvoženih bikov lisaste pasme.

Za eventuelne napake se vam že vnaprej opravičujemo. V primeru kakršnih koli vprašanj, nas prosim čim prej pokličite, da težavo rešimo takoj in v obojestransko zadovoljstvo.

Vodja OC Preska, mag. Janez Kunc

Nazaj na seznam

Osemenjevalni center Preska

Cesta v Bonovec 1
1215 Medvode

T: (01) 361 12 66
F: (01) 361 37 28
E: oc.preska@lj.kgzs.si

Kvaliteta in zanesljivost