X
GO

Baza znanja in koristne informacije

Preverite koristne nasvete za osemenjevanje, pogosta vprašanja in odgovore, arhiv preteklih katalogi bikov in druge koristne informacije.

 

Nasveti in pogosta vprašanja

V Zakonu o dohodnini od 1. 1. 2007 ni več predvidena olajšava oziroma zmanjšanje katastrskega dohodka zaradi naravnih nesreč, v zameno pa prejete odškodnine niso obdavčene.

Kjer so močno prizadeti  posevki vrtnin, priporočamo takojšnjo zaščito z uporabo kontaktnih pripravkov s kratkimi karencami

MERKUR trgovski center v Ljubljani v Vižmarjih bo v svoji trgovini v juniju, juliju, avgustu in septembru organiziral POLETNO TRŽNICO.

Za vse pridelovalce zelenjave,  KGZS – Zavod Ljubljana

Odpravljanje problemov travne ruše v ekološkem kmetijstvu

Strokovna skupina za ekološko pridelavo sadja, društvo Eko Topaz in turistčna agencija Svet potovanj vabijo na strokovno ekskurzijo v Švico, ki bo med 10. in 12. majem 2010.

Tehnološka navodila za ekološko pridelavo jabolk (povzetek strokovnega srečanja na Kmetiji Repovž na Šentjanžu, dne: 8.  april 2010)

Vodenje knjigovodstva po metodologiji FADN na kmetijah

Vabimo Vas na strokovno srečanje ekoloških pridelovalcev jabolk, ki bo v petek, 09.04.2009 ob 10.00 pri  v Kulturnem domu v Šentjanžu na Dolenjskem.

Načrtovanje kolobarjenja oz. premene kultur na njivah

<<35363738394041424344

Arhiv katalogov