X
GO

Novice

Novice - petek, 09. april 2010

Vabilo za pridelovalce jagod

 

Ljubljana, 8.4.2010

VABILO na delavnico za PRIDELOVALCE JAGOD.

ki bo v sredo, 14. 4 2010, ob 9.00 uri pri pridelovalcu jagod,
Znoj Viktorju, Pot v Podgorje 25, SOSTRO

Pogovorili se bomo o aktualnih opravilih v nasadih jagod. Srečanje bosta vodila Alenka Caf (KGZS, Zavod LJ) in Vojko Škerlavaj (Kmetijski inštitut Slovenije).

Velika škoda je, da ta naša srečanja izgubimo, tako svojega znanja, zamisli ne delimo. Skupinsko delo je pomembno, saj omogoči posamezniku, da neobremenjeno pristopi k delu, deli svoja znanja in jih širi.

Pri Znoju Viktorju smo se že srečali, tako ne boste imeli težav z iskanjem lokacije. Kljub temu pot poteka tako, če prihajate po obvoznici, je izhod Bizovik, smer Sostro naravnost po prednostni cesti (levo) in zopet naravnost do kapelice, tam zavijete desno, in po cca 500 m boste na levi strani videli pokrite jagode. Tam se dobimo.

Vabljeni!

Pripravil/a:  terenski kmetijski svetovalec
Andreja Jenko

Vodja odd. za kmetijsko svetovanje:
Tomaž Močnik

 

Izobraževanja so 100% financirana s strani Odseka za razvoj podeželja in upravne zadeve, Oddelek za gospodarske dejavnosti in promet, Mestna občina Ljubljana. Vse podrobnosti o drugih izobraževanjih na območju MOL so na voljo na spletni strani MOL.
Izvajalec je bil izbran na javnem razpisu za dodelitev državnih pomoči za programe razvoja podeželja v Mestni občini Ljubljana v letu 2010 (Ur.l. RS št .79/2009) – področje: Povečanje pridelkov in kakovosti sadja

Nazaj na seznam novic